Licitatii troostwijk
Reclama header after big part 1
angajare

Mustar antinematodic- cultura covor verde pentru programul ZIE

Mustar
  • Mustar

Textul anuntului

• Mustar antinematodic, specie de cultura pentru infiintarea covorului verde pentru zona de interes ecologic (ZIE), considerat cultura secundara, care nu participa la calculul diversificarii culturilor si care asigura acoperirea solului pe timpul iernii, cand cultura trebuie intoarsa si incorporate in sol.
Avantajul este faptul ca planta are o radacina pivotanta, care patrunde solul in adancime si afaneaza pamantul. In plus, se dezvolta rapid, ajungand la o inaltime de 1 m si retine, astfel, zapada in timpul iernii. Dupa doua, sau trei ninsori, se poate acumula peste 100 l/mp. Apa consumata de plantele de mustar este inlocuita de apa care provine din zapada si astfel asigura rezerva de umiditate in sol pentru culturile de primavara ce se vor infiinta pe terenurile uscate.
• Pentru distrugerea mustarului nu este necesar sa folosim erbicide. Plantele nu sunt rezistente la temperaturile scazute si sunt distruse de ger. Incorporarea plantelor moarte se poate face prin arat sau cu atilajul strip-till. Resturile de mustar putrezesc in totalitate si nu impiedica trecerea cu combinatorul sau cu sapa rotativa, atunci cand pregatim terenul pentru cultura de primavara.
• Pret 12 lei/kg. ( TVA inclus)
Ambalaj : sac 25 kg ,livrare din depozit sau prin Fan Courier ,contra cost transport.
• Samanta se livreaza insotita de factura fiscala

Pret

12 RON / kg

Vechimea anuntului

11 zile

Momentul trimiterii anuntului

06 iulie 2019 - 10:39

Date de contact

Nume:dragan cristina
Tara:Romania
Judet:Calarasi
Telefon:0743119264
E-mail:
Website:www.samanta.ro

Anunţ accesat

851 ori

Trimitere mesaj
Cod de securitate

Ultimele anunţuri publicate de dragan cristina