Reclama header after big part 1

Samanta lucerna DOBROGEA,soi nou romanesc cu rezistenta la secet

DOBROG-1-100x100
  • DOBROG-1-100x100
  • DOBROGEA

Textul anuntului

Soiul Dobrogea este un soi de lucernă românesc, nou creat, înregistrat în anul 2019 în România.

• Potenţial ridicat de producţie
• Rezistenţă la secetă
• Regenerare rapidă

Pret 27 lei/kg ,cat.biol.PREBAZA,ambalaj 10kg.,tratament : netratata.Pretul contine TVA si se aplica franco depozit furnizor.
***Oferta de pret este valabila pe durata intregii campanii agricole din primavara 2021, in limita stocului disponibil !

Soiul Dobrogea se face remarcat printr-o rezistenţă mare la secetă şi la cădere. Rezistenţa maximă la secetă în anul 1 diminuează riscurile fermierilor la înfiinţarea unei culturi de lucernă în anii secetoşi, când lipsa apei poate fi un factor determinant pentru reuşita acesteia.
Însuşirile biologice în anul al doilea al soiului îl face remarcat şi din punct de vedere al capacităţii de regenerare, dar şi al celorlalte insuşiri biologice, aspecte care în final se reflectă în sporurile superioarede producţie.

Soiul Dobrogea are un potenţial ridicat de producţie la furaj, astfel, în medie pe reţeaua de testare, în perioada 2017-2018, a produs 17,55 t substanţă uscată/ha cu un spor de 11 % faţă de soiul martor.

Norma de semanat 22-35kg/ha.

Samanta este netratata. In ziua semanatului ,optional,se poate aplica pe seminte inoculantul bacterian Poliriz L.Se asigura in acest fel aderenta bacteriilor si umiditatea necesara supravietuirii microorganismelor de la bacterizare la insamantare. In timpul insamantarii bateriile de la semanatoare vor fi inchise .Tulpinile bacteriene sunt atrase cu stimuli biochimici specifici spre radacina plantelor din grupa leguminoaselor. Li se creeaza cale de acces, apar nodozitatile specifice, in care bacteriile se inmultesc si, in conditii speciale, reduc azotul atmosferic anorganic in azot organic. Azot organic care poate fi folosit de plante. Nodulii astfel aparuti sunt veritabile minifabrici de ingrasamant chimic, cu totul gratis si fara nici o urma de poluare. Din azotul anorganic total trasformat pe cale biologica, jumatate rezulta din simbioza!

Preparatul Poliriz L contine cultură mixtă Rhizobium meliloti este conceput pentru tratamentul culturilor furajere perene si au dat sporuri de productie de 129-131 %

Poliriz L are acordul de folosire in agricultura ecologica! Forma comerciala realizata de noi are un suport de turba fin macinata si sterilizata prin iradiere. Cu ocazia bacterizarii, la adapost de razele directe de soare, care au in componenta raze utraviolete, daunatoare microorganismelor, prin lopatare, sau intr-o betoniera se aduce preparatul pe samanta.Pret 42 lei/doza 290g/ha. (TVA inclus) franco depozit furnizor.

Livrare direct din depozit si/sau prin Fan Courier sau paletizat prin Englmayer Romania ,contra cost transport.

Samanta se livreaza insotita de factura fiscala si document de calitate si conformitate al furnizorului.

Pentru orice informatie suplimentara, va stam la dispozitie la telefon 0743 119 264 !

Pret

27 RON / kg

Vechimea anuntului

5 zile

Momentul trimiterii anuntului

06 aprilie 2021 - 14:42

Date de contact

Nume:ing.Dragan Cristina
Tara:Romania
Judet:Calarasi
Localitate:Fundulea
Adresa:https://samanta.ro/contact/
Telefon:0743119264
E-mail:
Website:www.samanta.ro

Anunţ accesat

362 ori

Trimitere mesaj
Cod de securitate

Ultimele anunţuri publicate de ing.Dragan Cristina